• 1
  • 2

MAVICA I MARTA KNIGHT

MÚSICA - 4a temporada Rere el teló 2019

Divendres 25 de gener a les 21h

Preu: 5 €

“Una nit, un escenari i dues veus joves que tenen molt a dir!”

MAVICA
MAVICA és la compositora i guitarrista Marta Casanova. A Londres, ha donat forma al seu primer EP Gone (HiddenTrack, 2019) on explota tota la seva creativitat amb cançons folk–pop, una veu inconfusible i unes melodies que es queden gravades des de la primera escolta.

Després de presentar Gone al prestigiós cicle Sit Back de l'Auditori de Barcelona, arriba a Rere el teló per fer-nos vibrar amb la seva música.

Veu i guitarra: Marta Casanova (MAVICA)
Segueix-la: @iammavica

MARTA KNIGHT
La Marta Knights'ha convertit en una de les revelacions emergents d’aquest any.

Ha captivat la crítica i el públic amb un timbre de veu commovedor i una sorprenent capacitat per a compondre melodies extraordinàries entre el folk més contemporani i l'indie-rock lo-fi més cadenciós i introspectiu.

Les cançons del seu EP Peterloo Heroes (Binary Emotions Records, 2017) no desentonarien en una llista de reproduccióal costat d'artistes com Julien Baker, Sharon Van Etten, Townes Van Zandt, Kurt Vile i Oasis.

Actualment està preparant el seu primer disc que es publicarà durant el 2019. Estigueu atents!

Veu i guitarra: Marta Knight
Segueix-la: @_martaknight

Entrades
Les entrades es poden comprar anticipadament a www.centrecivicporqueres.cat. Si queden entrades disponibles es vendran a la taquilla una hora abans que comenci l’espectacle.

Aforament molt reduït.

Rere el Teló 2018 · 4a edició
Una proposta cultural amb produccions de petit format on els artistes i el públic comparteixen el mateix espai escènic. Sense distàncies, de tu a tu... Rere el teló!

RET 1 MAVICA i MARTA KNIGHT

Propers esdeveniments

Instagram

 

Facebook