LES COSES EXCEPCIONALS

TEATRE - 4a temporada Rere el teló 2019

Divendres 8 de febrer a les 21h

Preu: 10 €

“La comèdia més lluminosa sobre les crisis personals”

Tens sis anys. La mare és a l’hospital. El pare diu que ha fet “alguna cosa estúpida”. Li costa ser feliç. Comences a fer una llista de les coses excepcionals d’aquest món. Cadascuna de les coses que fan que la vida valgui la pena:

El gelat
Les pel·lis de kungfu
Cremar coses
Riure tan fort que et surti llet pel nas
Les grues de les obres
Jo

Pau Roca interpreta un monòleg hilarant i honest sobre el sentiment de culpa que creix quan sents que no has fet feliços els que estimes i t’estimen. Una comèdia sobre les crisis personals i sobre allò que estem disposats a fer per aquells que estimem.

I tu? Què inclouries en una llista sobre les coses excepcionals de la vida?

«La comèdia més divertida que veurà sobre la depressió». Així va titular The Guardian la seva crítica de Les coses excepcionals de Duncan Macmillan en l’estrena a Edimburg. Un èxit instantani, representat i premiat internacionalment.

FITXA TÈCNICA:
Autor: Duncan Macmillan
Direcció: Sixto Paz Produccions
Traducció: Adriana Nadal
Intèrpret: Pau Roca
Espaiescènic: Paula Bosch
Producció: Sixto Paz Produccions i El Terrat

www.sixtopazproduccions.com

www.elterrat.com

Entrades
Les entrades es poden comprar anticipadament a www.centrecivicporqueres.cat. Si queden entrades disponibles es vendran a la taquilla una hora abans que comenci l’espectacle.

Aforament molt reduït.

Rere el Teló 2018 · 4a edició
Una proposta cultural amb produccions de petit format on els artistes i el públic comparteixen el mateix espai escènic. Sense distàncies, de tu a tu... Rere el teló!

RET 2 LES COSES EXCEPCIONALS