LES DONES SÀVIES

TEATRE - 3a temporada Rere el teló 2018

Divendres 12 de gener a les 21h

Preu: 10€

Aquest espectacle es realitza a Can Tista - Estudi/Taller d'en Carles Fontserè.

1672, França. Molière i la Companyia del Rei estrenen una comèdia de costums amb un embolic familiar on s'hi recull l'afany de saber de les dones i posa en evidència un poeta mediocre i cregut de l'època.

2016, Catalunya. Molière i només dos actors estrenen la mateixa comèdia de costums amb un embolic familiar on, amb un joc interpretatiu que trenca les convencions, s'hi recull la burla dels pedants d'avui en dia.

Ricard Farré, Eric Cambray i Lluís Hansen fan una interpretació actualitzada i molt personal de la trama argumental i el text de Molière i aconsegueixen sobradament l’objectiu d’entretenir l’espectador amb una posada en escena molt valenta a l’entorn de temes que resulten intemporals.

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia: Lluís Hansen i Ricard Farré Intèrprets: Enric Cambray i Ricard Farré Producció: Marina Marcos – El Maldà Escenografia: Enric Romaní Vestuari: Marc Udina Fotografia: May Zircus Composició musical: Gerard Sesé Ajudant de direcció: Júlia Bonjoch Ass. escènica: Júlia Barceló

Premi BBVA 2017 ex-aequo a millor actor.

Nominats als Premis Butaca 2017 com a millor espectacle de petit format

Entrades
Les entrades es poden comprar anticipadament a www.centrecivicporqueres.cat. Si queden entrades disponibles es vendran a la taquilla una hora abans que comenci l’espectacle.

Aforament molt reduït.

Rere el Teló 2017 · 3a edició
Una proposta cultural amb produccions de petit format on els artistes i el públic comparteixen el mateix espai escènic. Sense distàncies, de tu a tu... Rere el teló!

01.lesdonesavies