INTANA

MÚSICA - 3a temporada Rere el teló 2018

Divendres 26 de gener a les 21h

Preu: 5€

INTANA ens presenta el seu disc de debut publicat aquest passat setembre de la mà del segell Satellite K donant forma a un treball captivador de pop acústic lluent i íntim, amb tocs d’americana i folk vibrant, amb cançons en català i anglès.

Núria Moliner ha creat amb INTANA la banda sonora per matins de paratges agrestes i camins polsegosos, capvespres daurats o nits que esdevenen matinades intenses. Amb la seva veu encisadora canta de pèrdues i perdre’s, de reptes i pors, d’estimar, de confessions, de marxar i de tornar.

Una col•lecció de 10 cançons evocadores, delicats mitjos temps d’atmosferes intimistes. La presentació del seu àlbum va tenir lloc en el 29è MMVV de Vic, després d’un estiu que ja els havia va portat a actuar al Vida Festival, entre d’altres concerts, i recentment han pujat a l’escenari de la Sala Apolo dins el festival Primavera Club.

FITXA ARTÍSTICA

Núria Moliner, veu, guitarra acústica i baix.

Guillem Callejón, guitarres i teclats.

Jordi Mestres, baix i guitarres.

Ricard Parera, bateria i percussions.

www.intanamusic.com

Presentació del disc a les comarques gironines

Entrades
Les entrades es poden comprar anticipadament a www.centrecivicporqueres.cat. Si queden entrades disponibles es vendran a la taquilla una hora abans que comenci l’espectacle.

Aforament molt reduït.

Rere el Teló 2017 · 3a edició
Una proposta cultural amb produccions de petit format on els artistes i el públic comparteixen el mateix espai escènic. Sense distàncies, de tu a tu... Rere el teló!

Intana portada disc BN

Propers esdeveniments

DONACIÓ DE SANG
Dim Jun 26 @17:00 - 09:00PM

Instagram

Facebook