PÍNDOLES. MICROTEATRE FORA DEL TEATRE

TEATRE - 3a temporada Rere el teló 2018

Divendres 9 de febrer a les 21h

Preu: 10€

Píndoles, et convida a deixar-te seduir per l’experiència del microteatre, teatre intens i de prop, viscut en indrets singulars. El Píndoles juga amb l’espai, i apostant pel teatre fora del teatre, és a dir, representacions fora dels escenaris, en espais poc convencionals, on la proximitat del públic amb els actors augmenta l’experiència teatral en intensitat, a la vegada que la fa única. Us proposem un espectacle teatral itinerant per diferents espais del Cívic.

EL CATALON D’UNA NIT D’ESTIU

Un nou estil de música està petant-ho molt fort a Barcelona. Aquesta nit, un aspirant a cantant improvisador fa una prova per un dels grups més potents del moment. Però també aquesta nit, coneixerà a la noia que vol veure despertar cada dia. I l’haurà de conquistar sense parar de rimar.

ROULETTES

Ramiro Ramírez, un senyor gran de fils rosegats i rutines inamovibles, surt a passejar com cada tarda des de fa cinc anys. Malgrat les seves dificultats per caminar, la seva obstinació l’empeny a baixar a la plaça de davant de casa seva i a seure al seu banc preferit; el de l'esquerra. Però el que en Ramiro no sap és que avui no és un dia qualsevol.

EL DETECTIU

Al detectiu Quinlan els negocis no li anaven gens bé, feia set mesos que no tenia cap client i els estalvis se li acabaven. També se li acabava la provisió de whisky. Havia decidit tancar el despatx i fugir a Alaska. Qui el coneixia sabia que odiava el fred i la neu, per tant, allà no el buscarien. Però tot canvia quan li encomanen un treball.

FITXA ARTÍSTICA

El catalon d’una nit d’estiu. Gènere: Comèdia. Autoria i direcció: Roc Esquius. Intèrprets: Núria Deulofeu, Blanca Pascual, Bernat Mestre i Roc Esquius. Companyia: Dara Teatre.

Roulettes. Gènere: Titelles per adults. Titellaires i escenografia: Marta Lorente i Raquel Batet. Vestuari titelles: Raquel Batet, David Carretero i Vicente Martínez. Companyia: eLe.

El detectiu. Gènere: Policíac. Autoria: Octavi Egea Direcció: Àngel Amazares Intèrprets: Àngel Amazares, Arnau Armengol i Edu Gibert Companyia: Vintperquatre

Entrades
Les entrades es poden comprar anticipadament a www.centrecivicporqueres.cat. Si queden entrades disponibles es vendran a la taquilla una hora abans que comenci l’espectacle.

Aforament molt reduït.

Rere el Teló 2017 · 3a edició
Una proposta cultural amb produccions de petit format on els artistes i el públic comparteixen el mateix espai escènic. Sense distàncies, de tu a tu... Rere el teló!

03.píndoles

Propers esdeveniments

DONACIÓ DE SANG
Dim Jun 26 @17:00 - 09:00PM

Instagram

Facebook