FAIRFLY

TEATRE - 3a temporada Rere el teló 2018

Divendres 9 de març a les 21h

Preu: 10€

La companyia La Calòrica presenta Fairfly, una comèdia sobre la bombolla de l'emprenedoria; el gran remei del nostre temps, la solució a tots els nostres problemes, la nova fe que ha vingut ha recordar-nos que nosaltres som els únics propietaris del nostre destí i – en conseqüència – els únics culpables de la nostra infelicitat.

A Fairfly, quatre amics intenten organitzar-se després que l'empresa on treballen els comuniqui l'obertura d'un ERE. La primera idea és lluitar per defensar els seus llocs de feina, és clar. Però de quina manera? I de què servirà? Realment val la pena lluitar per aquesta feina que tenen? No seria millor que ho deixessin estar i intentessin convertir en realitat aquella brillant idea que van tenir uns anys enrere?”

No és el mateix canviar el món que canviar la nostra situació al món. Tots hem pensat més d'una vegada que vivim en una realitat injusta i que cal treballar per canviar-la, però realment volem un canvi sincer? O en tenim prou amb fer girar la roda de la fortuna i ser nosaltres els que ocupem un espai privilegiat?

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia: Joan Yago. Direcció: Israel Solà. Intèrprets: Queralt Casasayas, Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher i Vanessa Segura. Escenografia, vestuari i il•luminació: Albert Pascual. Cançó “Fairfly”: Ona Pla i Josep Sanchez-Rico. Vídeo: Moosemallow Crew. Fotografies: Anna Fàbregas. Alumne en pràctiques: Abel Montes. Disseny gràfic: Albert Pascual. Producció: La Calòrica, amb el suport del Teatre Tantarantana.

Guanyadors als Premis Butaca 2017 com a millor espectacle de petit format i millor text teatral. Nominats als Premis Butaca 2017 com a millor direcció.

Entrades
Les entrades es poden comprar anticipadament a www.centrecivicporqueres.cat. Si queden entrades disponibles es vendran a la taquilla una hora abans que comenci l’espectacle.

Aforament molt reduït.

Rere el Teló 2017 · 3a edició
Una proposta cultural amb produccions de petit format on els artistes i el públic comparteixen el mateix espai escènic. Sense distàncies, de tu a tu... Rere el teló!

05.fairfly

Propers esdeveniments

DONACIÓ DE SANG
Dim Jun 26 @17:00 - 09:00PM

Instagram

Facebook