PRAISE I MONSTRUO

DANSA - 3a temporada Rere el teló 2018

Dissabte 24 de març a les 20h

Preu: 5€

Praise, és un duet sensual i físicament arriscat entre sexes oposats però estèticament mimètics. Moviments animals i desarticulats conflueixen en una proposta de contacte continu que destil•la fluïdesa, velocitat, força i bellesa.
El llenguatge de Praise s’emmarca en les noves tendències de la dansa contemporània que busquen la hibridació de disciplines i trenquen amb els límits de la força física i la gravetat amb la frescor de dos intèrprets joves i d’excel•lent qualitat física.
Coprogramació amb Giroscopi cultural
 
Monstruo, on la dansa es produeix per la fricció entre el significat i la carn. Aquesta fricció crea forma, informa. Com Fátima Miranda, vol reivindicar allò innombrable com a estat natural de la dansa. Allò indefinit com a virtut, allò deforme com a bellesa.
Ens vol explicar la història de com la carn s’escapa de ser anomenada. No sap ben bé què significa ser Laila Tafur. Sap que li agradaria ser lliure, completa, total. Sap d’on prové en termes físics i geogràfics. A vegades es pregunta què en pensen d’ella les altres dones. És tímida i no ho porta gens bé, alguns cops es posa vermella i li fa molta ràbia. Li agrada la gent i la detesta. Li agrada anar sola, però li fa llàstima sentir-se sola. És la Laila, mig nena, mig dona, mig home.
A Monstruo Laila Tafur ens reivindica el monstre com a forma natural de la dansa.
Guanyadora de la Caravana de Tràilers del Festival Sismògraf 2016
 
FITXA ARTÍSTICA
 
Praise
Direcció i coreografia: Olga Cobos i Peter Mika. Intèrprets: Nathanaël Charrol i Inès Massoni. Autoria: Cobosmika. Escenografia, il•luminació i so: Jorge Fuentes i Isaac Lucas.
 
Monstruo
Direcció, ball i vesturari: Laila Tafur. Acompanyament: Janet Novas, Carmelo Fernández, Albert Quesada i LipiHernéndez. Il•luminació: Víctor Peralta i Carmelo Fernández

Entrades
Les entrades es poden comprar anticipadament a www.centrecivicporqueres.cat. Si queden entrades disponibles es vendran a la taquilla una hora abans que comenci l’espectacle.

Aforament molt reduït.

Rere el Teló 2017 · 3a edició
Una proposta cultural amb produccions de petit format on els artistes i el públic comparteixen el mateix espai escènic. Sense distàncies, de tu a tu... Rere el teló!

praismosntruook

Propers esdeveniments

DONACIÓ DE SANG
Dim Jun 26 @17:00 - 09:00PM

Instagram

Facebook